Notícies

L'Ajuntament de Peníscola aprova construir nous nínxols en el cementeri municipal
14 marzo 2024

L'Ajuntament de Peníscola aprova construir nous nínxols en el cementeri municipal

  • La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte que preveu instal·lar 48 noves unitats d'enterrament

L'Ajuntament de Peníscola, a través de la Junta de Govern, ha aprovat avui el projecte de construcció de noves unitats d'enterrament en el cementeri municipal.
Es tracta, concretament, de la construcció de 48 nous nínxols, que se situaran en la zona més pròxima a la capella, per als quals el consistori ha previst un pressupost de més de 75.000€.

Columbaris i una ampliació integral

Recentment s'han instal·lat un total de 50 columbaris on es va executar l'última ampliació del cementeri, fent créixer la zona de l’accés.
La recent ampliació referida va sumar 172 nínxols, xifra que se suma a la de les ampliacions anteriors amb 140, 100 i 90 nínxols, respectivament en cadascuna de les obres executades en l'última dècada.
"L'actual cementeri ha crescut en els últims anys en uns 500 nínxols i després d'executar les noves unitats el projecte de les quals aprovem avui, haurem d'afrontar una ampliació més ambiciosa i fer créixer el conjunt del recinte, per a això hem arribat ja a un acord amb la propietat de les parcel·les confrontants i aquest mateix any n’emprendrem la compra; garantit així el millor projecte possible que done cobertura a les necessitats d'una Peníscola en creixement" ha assegurat l'edil de l'àrea de Serveis, Miguel Castell.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola