Notícies

L'Ajuntament de Peníscola impulsa activitats de prevenció de la violència de gènere en la comunitat educativa
14 febrero 2024

L'Ajuntament de Peníscola impulsa activitats de prevenció de la violència de gènere en la comunitat educativa

  • Aquesta setmana ha programat un taller de sensibilització i per a la seua detecció precoç a l'institut, a càrrec de l'educadora social Marina Marroquí
  • El finançament de l'activitat compta amb fons del Pacte d'Estat

"Eso no es amor" així es titula el taller que ha impartit la reconeguda especialista en violència de gènere, Marina Marroquí, en l'IES Alfred Ayza de Peníscola, activitat impulsada per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la localitat.
La mediàtica educadora social, ha traslladat als alumnes i alumnes de l'institut coneixements per a la seua sensibilització davant aquesta problemàtica social i eines per a la seua detecció precoç.
Amb aquesta activitat la Regidoria inicia la programació del Dia Internacional de la Dona, que tindrà lloc el pròxim dia 8 de març.
"Crec fermament en la tasca preventiva i la importància de treballar amb els i les més joves per a atallar, d'una vegada per sempre, aquesta problemàtica que ens incumbeix a tota la societat; és per això que hem comptat amb Marina Marroquí, divulgadora i activista, que ha impartit aquest tipus de tallers a més de 120.000 joves" ha explicat la regidora de l'àrea, Maria Jesús Albiol, qui l'ha acompanyada i l’ha presentada a la comunitat educativa.
Marroquí ha sigut reconeguda com una de les 25 dones més importants de la Comunitat Valenciana, per les Corts Valencianes, li ha sigut atorgat el premi Ana Tutor i el premi Menina contra la Violència de Gènere, entre altres.
La xarrada ha comptat amb finançament dels fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola