Notícies

Peníscola reparteix dolços típics i moscatell als seus turistes en les Festes Patronals
12 septiembre 2023

Peníscola reparteix dolços típics i moscatell als seus turistes en les Festes Patronals

 

  • La Cort d'Honor ha repartit més de 2000 pastissets i 10 litres de vi dolç
La Reina de les Festes, Isabel Marqués, i la seua Cort d'Honor, han repartit aquest matí els típics pastissets (més de 2000) i moscatell (10 litres), per a complimentar els seus turistes, dins de la programació de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana.
En el repartiment han participat també els components de la Comissió de les Festes, l'alcalde, Andrés Martínez, i part de la corporació municipal.
Aquesta activitat gratuïta, que s'ha dut a terme enfront de l'oficina d'informació turística, és ja tradicional dins del calendari del mes de setembre, durant el qual s'homenatja tots els turistes que trien el municipi com a destinació de les seues vacances, especialment al setembre, per a compartir amb els veïns i veïnes les seues festes grans.
El regidor de Turisme, Ramon Simó, que és també l'edil responsable de les Festes, ha destacat "com d’importants resulten aquestes Festes Patronals declarades d'Interés Turístic Nacional per a allargar la temporada turística estival", apreciació que avalen les xifres d'ocupació registrades durant els festejos, especialment en els caps de setmana, en els quals s'ha superat el 80% d'ocupació.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola