Notícies

Peníscola ultima detalls per acollir el Rocartcultura, el Festival d'Art i Cultura de la ciutat
22 septiembre 2022

Peníscola ultima detalls per acollir el Rocartcultura, el Festival d'Art i Cultura de la ciutat

  • Aquesta tercera edició tindrà lloc durant el pròxim cap de setmana, durant el qual Peníscola es convertirà en un museu efímer ple d'activitats

L'organització del Festival Rocartcutura, d'Art i Cultura, de la localitat arriba aquest cap de setmana a Peníscola.

Després de la finalització de la intensa programació de les Festes Patronals, arriba a la localitat aquest festival carregat d'art, multidisciplinari i que es desenvoluparà en diferents seus, incloent el seu ja conegut museu efímer i múltiples activitats.

Per part seua, Pilar Diago, directora i programadora de l'esdeveniment, ha destacat l'aposta per la inclusió de diferents disciplines en la programació, ja que dona cabuda a la il·lustració, la pintura, la música, la performance i el teatre.

En paraules de la pròpia Diago, "és una proposta cultural que se situa en el cor de les coordenades d'una mostra d'art, una residència artística i un festival". Durant els últims preparatius l'organització ha destacat també que és un festival "únic en el territori per a la visibilitat d’artistes de múltiples disciplines que aglutina artistes novells amb propostes d'artistes ja amb trajectòries consolidades".

La programació inclou diferents activitats, que arranquen aquest mateix divendres i fins al diumenge i que inclouen des de música, teatre, performance, pintura, tallers i fins i tot xarrades en les quals es podrà debatre sobre el fenomen turístic.
L'amenaça de pluges ha condicionat l'agenda final que es manté pràcticament al complet i que traslladarà, en cas de mal temps, algunes activitats en exteriors a espais coberts.

Consulta tota la programació amb els últims canvis en aquest enllaç

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola