Notícies

María José Medina serà la Mantenidora de les Festes Patronals de Peníscola de 2022
17 junio 2022

María José Medina serà la Mantenidora de les Festes Patronals de Peníscola de 2022

Peníscola ja compta amb Mantenidora per a les Festes Patronals de 2022, María José Medina Albiol exercirà el càrrec en les Festesdel pròxim mes de setembre, després d'haver acceptat la proposta del consistori, prenent el testimoni en el càrrec de Francisco Vizcarro, que va exercir el càrrecel2019.

"Després de dos anys sense nous càrrecs, enguany serà molt especial i amb María José Medina pretenem retre homenatge a totes les peniscolanes i peniscolans que estimen i respecten la festa, que s'involucren en la seua divulgació, en la seua conservació i ho fan de manera desinteressada per la seua estima i amor al seu poble” ha explicat el regidor de l'àrea, Ramón Simó.

María José Medina ha estat vinculada a les Festes Patronals "des de sempre i per sempre" com ella mateixa assegura emocionada i agraïda pel nomenament.

La seua va ser la primera Cort d'Honor Infantil en les Patronals de la localitat, des de llavors la seua col·laboració en les celebracions ha sigut constant, des del seu suport a l'organització d'activitats de múltiples entitats locals, a la seua participació en diversos actes que ha impulsat el mateixAjuntament dins de l'agenda festiva.

"Estem convençuts que tothom de la festa se sentirà orgullós i representat amb ella perquè ella sempre ha estat per a tots, ha sigut alé i suport, ha sigut exemple de devoció i de respecte, la seua passió per la nostra festivitat i els valors que representa ens identifica i aquest nomenament és un agraïment a anys de dedicació" ha explicat el mateixalcalde, Andrés Martínez, qui ha traslladatla seua felicitació a la nova Mantenidora.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola