Notícies

L'Ajuntament de Peníscola emprén millores en el Camí Santa Magdalena
02 abril 2022

L'Ajuntament de Peníscola emprén millores en el Camí Santa Magdalena

 

La Junta del Govern Local ha aprovat aquesta setmana licitar l'obra de millora de l'asfaltat en el Camí Santa Magdalena, amb un pressupost de 47.980€, per a la reparació d'aquest vial i la millora de la seua seguretat.
Després de l'adjudicació de les obres s'executaran els treballs, el termini d'execució dels quals és de dos mesos.
L'edil de l'àrea d'Urbanisme, Jorge Rovira, va anunciar aquesta millora al col·lectiu veïnal de la zona, que havia sol·licitat millores en aquest entorn a càrrec del pressupost de 2022. Després de l'inici de l'any i l'entrada en vigor del nou pressupost, l'àrea ha elaborat la memòria valorada per a l'inici de l'expedient i s'ha donat ja llum verda aquesta setmana a la licitació pública per a la seua adjudicació i execució.
Un pont en el Barranc de Moles
La Regidoria d'Urbanisme ha informat també que en la mateixa zona el consistori té previst emprendre una altra inversió, amb un pressupost de 70.000€, per a la millora de l'accessibilitat i la seguretat de les urbanitzacions confrontants al barranc de Moles, on es troba també el Camí Santa Magdalena.
"Aquesta millora necessària no és competència estrictament municipal i està supeditada a l'autorització de les administracions superiors que hauran d'autoritzar l'actuació, amb els qui estem ja en comunicació per a poder avançar els tràmits" explicava Rovira, amb la previsió de poder obtindre els permisos i realitzar el tràmit de licitació pública també al llarg d'enguany.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola