Notícies

Peníscola recupera aquest febrer la programació de sant Antoni Abat
14 febrero 2022

Peníscola recupera aquest febrer la programació de sant Antoni Abat

  • L’Associació de Sant Antoni Abat i la Regidoria de Festes van acordar posposar els festejos i han fixat entre els dies 19 de febrer fins al 27 d'aquest mes la programació per a enguany.

El regidor de Festes de l'ajuntament de Peníscola, Ramón Simó, ha comunicat aquest matí la programació per a la celebració de sant Antoni Abat preparada juntament amb l’Associació de Sant Antoni Abat. L'associació i la Regidoria de festes van acordar posposar els festejos i han fixat entre els dies 19 de febrer fins al 27 d'aquest mes la programació per a enguany.

L'acte amb el qual arrancarà la festivitat en el municipi serà la tradicional baixada de l'arbre per part de les cavalleries, que tindrà lloc el dissabte 19 a les 12.00h. El diumenge dia 20, tindrà lloc la missa de Majorals a les 12.00h, prèviament es durà a terme una xicoteta processó des de la plaça de l'Ajuntament. Després de la missa, es durà a terme la venda de bitllets per a la tradicional rifa.

El divendres 25 de gener, els Majorals visitaran la Ludoteca Municipal i el col·legi de primària per a entregar els premis del concurs de dibuix i lloes i repartir els tradicionals "rotllets", també es visitarà els majors de la Unitat de Respir.

El dissabte 26 de gener a les 17.30h s’iniciarà la tradicional desfilada de cavalleries que finalitzarà amb l'encesa de la foguera per part de la Majoral i la Reina de festes, per a donar pas a la torrada popular en el recinte del Centre d'Estudis.

L'Ajuntament oferirà a tots els assistents la carn per a rostir amb un donatiu benèfic d'un euro.

El diumenge dia 27 finalitzarà l'agenda festiva amb la benedicció d'animals en la parròquia de Santa Maria, la rifa i un dinar de germanor.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola