Notícies

L'Ajuntament de Peníscola destinarà en el pròxim exercici un 20% més a la despesa social
30 diciembre 2021

L'Ajuntament de Peníscola destinarà en el pròxim exercici un 20% més a la despesa social

  • Els serveis socials municipals comptaran amb 120.000€ més, fins a superar els 630.000€ de pressupost per a l'any pròxim
  • Pel que respecta a la despesa sanitària, el consistori destinarà el 2022 un total de 123.600€ per a l'ambulància, el manteniment de consultoris auxiliars i l'Hospital Provincial

L'Ajuntament de Peníscola ha aprovat els comptes per a l'any vinent, amb un "marcat caràcter social" ha destacat el mateixalcalde, Andrés Martínez, després de superar el tràmit plenari que dona llum verda al pressupost.

La Regidoria de Benestar Social i Sanitat comptarà l'any pròxim amb un pressupost total de més de 750.000€."La despesa social s'incrementarà al voltant del 20% ja que l'any entrant hem reforçat els serveis socials amb 120.000€ més, sumant un total de 631.456,26€" ha explicat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol.

Les partides destacables són les destinades a la realització dels diferents programes que donen cobertura a les diferents etapes vitals, especialment la tercera edat, com per exemplela Unitat de Respir Familiar, el programa d'envelliment actiu, la teleassistència, les activitats orientades a la dona, dependència i el programa 'Menjar a casa'.

També destaca la previsió de suport a la família i la infància, així com les ajudes per a la pobresa energètica i les ajudes econòmiques d'emergència social.

Una altra de les línies de treball de la Regidoria és la col·laboració amb les entitats socials, amb finançament a través de convenis amb Fenòmens, Creixem, Fundació Amigó, Cocemfe, Isonomia o agrupacions de pacients o familiars de pacients d'alzheimer, fibromiàlgia o dany cerebral adquirit. A més, la Regidoria impulsa programes per als més xicotets i joves, com la Ludoteca municipal, el Centre Juvenil o l'Escola d'Estiu.

Pel que respecta a la despesa sanitària, el consistori destinarà en 2022 un total de 123.600€ per a l'ambulància, el manteniment de consultoris auxiliars i l'Hospital Provincial.

Enguany, a més, s'aprovarà el Pla Municipal d'Infància i Adolescència. Pel que respecta a la despesa sanitària, el consistori destinarà en 2022 un total de 123.600 € per al transport sanitari no assistit, el manteniment de consultoris auxiliars i l'Hospital Provincial "mentres Generalitat no ens facilite una base d'ambulància, seguirem finançat el servici de TNA per a garantuzar l'assistència a la nostra població i els nostres visitants, així com la disposició dels consultorioa auxiliars, a pesar que Generalitat porte dos anys sense obrir-los" ha assegurat Martínez, reclamant més esforços a l'administració autonòmica.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola