Notícies

Els escolars de Peníscola es bolquen amb la candidatura de Peníscola
09 diciembre 2021

Els escolars de Peníscola es bolquen amb la candidatura de Peníscola

Els i les alumnes del CEIP Jaime Sanz de Peníscola s'han involucrat en la campanya "Juntos Brillamos Más" perquè el municipi guanye aquesta edició de la iniciativa que impulsa Ferrero Rocher cada Nadal.

L'alumnat de 4t, 5é i 6é de primària han redactat cartes en les quals detallen els seus motius pels quals la candidatura de Peníscola ha de ser la guanyadora. Els escolars han deixat volar la seua imaginació a través de les paraules i han elaborat cartes al Pare Noel, als Reis Mags d'Orient, a l'Estrella del Nadal, i fins i tot als veïns i visitants de Peníscola. A través de les cartes han posat en valor els atributs i atractius de la Ciutat a la Mar, i han recordat que la victòria és possible gràcies a la col·laboració ciutadana.

L'alcalde, Andrés Martínez, visitarà demà el centre educatiu per a fer lliurament d'un obsequi als autors de les cartes més destacades: Vega, Antonio, Catalina, Andrea i Laura. Martínez aprofitarà per a agrair "el bonic gest dels nostres peniscolans i peniscolanes més joves, que han demostrat el profund sentiment cap al seu poble, i això és admirable".

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola