Notícies

"Juntos brillamos más": Peníscola encara la seua recta final
30 noviembre 2021

"Juntos brillamos más": Peníscola encara la seua recta final

  • La icònica iniciativa de Ferrero Rocher avança amb força en un any on els pobles tornen a recuperar les tradicions nadalenques que no van poder celebrar-se el Nadal de 2020
  • El 3 de desembre a les 12.00 AM acaba la primera fase. Aqueix mateix dia es comunicaran els dos pobles finalistes
  • Els quatre municipis s'estan bolcant a donar a conéixer les seues candidatures amb campanyes molt innovadores i originals acompanyats dels veïns
  • La iniciativa està comptant amb una gran participació ciutadana i ja hi ha més de 185.000 votacions fins a avui
  • “Sumar esforços i remar tots en la mateixa direcció és la major lliçó d'aquesta campanya, perquè ens està demostrant que, tenint un objectiu comú, som una pinya”, explica Andrés Martínez, alcalde de Peníscola

Després de l'espectacular presentació de “Juntos brillamos más” de la mà de Jesús Vázquez fa unes setmanes, els quatre municipis finalistes estan esforçant-se a donar a conéixer les seues candidatures amb l'objectiu de fer brillar com mai als seus pobles i les seues tradicions nadalenques gràcies a Ferrero Rocher. Els alcaldes estan impulsant originals iniciatives amb la finalitat d'aconseguir el vot per als seus pobles.

La tornada de les tradicions: Un missatge implícit als valors de Ferrero Rocher

Beas (Huelva) i el seu Belén Viviente, Briviesca (Burgos) i la Festividad de la O amb ciris, Las Navas del Marqués (Àvila) i el seu Concierto de Navidad; i Peníscola (Castelló) i el seu Mercat Nadalenc són els pobles i les tradicions que enguany estan participant per a brillar més que mai per Nadal gràcies a Ferrero Rocher.

Així, la marca busca en aquest any tan especial fer brillar com mai la tradició d'un dels pobles finalistes, sense oblidar els valors de Ferrero Rocher, premiant al seu torn l'amabilitat i hospitalitat dels seus habitants, així com el sentiment de pertinença a la comunitat que atresoren. Per aquest motiu, enguany es premien les tradicions dels quatre pobles seleccionats en les quals participen els veïns i les veïnes, però també es premia la bellesa, la solidaritat o el poder d'acolliment.

Els municipis porten setmanes organitzant diferents iniciatives amb l'objectiu d'aconseguir els màxims vots possibles; aconseguint fins avui més de 185.000 vots en la plataforma de la marca.

Així, s'han habilitat institucions municipals per a facilitar les votacions, els alcaldes han contactat amb altres entitats supramunicipals per a garantir el coneixement en tota la província, s'ha implicat el comerç de la zona per a promoure la candidatura entre els clients i s'han organitzat diferents vídeos de promoció amb els veïns. A més, els ajuntaments han aconseguit fer arribar les seues iniciatives als mitjans de comunicació locals, a més de realitzar constants campanyes en xarxes socials per a arribar a la població més jove i comptar amb la participació de personatges influents o entitats esportives de la zona per a sol·licitar el vot a través de vídeos.

Peníscola s'ha bolcat per a arribar a la final

En el cas de Peníscola, entre altres coses, associacions culturals com La Banda de Música i club esportius com el Villarreal Club de Fítbol han manifestat el seu suport obertament a la candidatura de Peníscola; alguns xefs com el del Restaurant Tío Pepe de la localitat, han inclòs en la seua carta postres elaborades amb Ferrero Rocher. A més, ha comptat amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i d'associacions empresarials com Ashotur o Agretur. Per a fomentar el turisme en la zona també s'estan sortejant estades gràcies a la gentilesa dels hotelers de Peníscola. I s'ha unit els veïns per a realitzar un vídeo per a sol·licitar el vot.

Sumar esforços i remar tots en la mateixa direcció és la major lliçó d'aquesta campanya, perquè ens està demostrant que, tenint un objectiu comú, som una pinya. Em sento orgullosíssim de la implicació de tots, des dels més menuts als més majors, des de cada racó de la població. A més, sento la calor i el suport dels nostres municipis veïns, de la nostra terra i de tots els visitants que ens estimen i que, solidàriament, s'han unit a la nostra causa per a brillar més que mai aquest Nadal. Ferrero Rocher ens ha multiplicat les ganes de retrobar-nos, de tornar a viure i de gaudir en comunitat i en família de les nostres festes nadalenques, molt especialment el Mercat de Nadal que suposa l'inici de les festes nadalenques a Peníscola. Està sent un incentiu meravellós en aquests dies en què la meta que compartim ens ha retornat la il·lusió”, explica Andrés Martínez, alcalde de Peníscola.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola