Notícies

Peníscola difon un vídeo per a demanar el vot i aconseguir la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher
22 noviembre 2021

Peníscola difon un vídeo per a demanar el vot i aconseguir la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher

L'Ajuntament de Peníscola ha publicat avui en els seus canals oficials un audiovisual que es va rodar el cap de setmana passat a la ciutat emmurallada, en la plaça de l'emblemàtic i cinematogràfic far de la localitat.

L'objectiu d'aquest vídeo és sol·licitar el vot i aconseguir la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher, concurs en el qual la localitat està immersa des de principis d'aquest mes.

Més de 300 persones van participar en el rodatge escenificant el seu retrobament, en el qual es pretén posar en valor l'eslògan de campanya: Junts Brillem Més.

"Va ser molt emocionant veure a tanta gent unida per la il·lusió d'aconseguir fer brillar a Peníscola com mai aquest Nadal, des dels més xicotets als més majors ho van donar tot durant el rodatge" valorava emocionat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la vesprada del dissabte, en la qual va tindre lloc l'enregistrament.

El resultat és un vídeo contagiós en el qual es veu la monumentalitat de la ciutat emmurallada, així com la implicació dels veïns que, units, demanen el vot per al seu poble

La pirotècnia té, a més, un paper important en el vídeo, com a símbol del sentit de pertinença a la Comunitat, ja que Peníscola és l'únic municipi valencià que concursa.

Així compta amb una coreografia amb bengales i finalitza amb unes lletres de focs d'artifici en les quals es llig VOTA PENÍSCOLA.

El mercat nadalenc de la localitat opta a ser el que aconseguisca véncer i obtindre la il·luminació de Ferrero Rocher per al poble i ja s'està preparant a consciència per a tornar a celebrar-se amb tota mena de luxes enguany, després de l'edició anterior que va haver d'adaptar-se a les estrictes restriccions que va imposar la pandèmia.

 

Enllaç al vídeo: https://youtu.be/NBexuhCXKFg

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola