Notícies

L'Ajuntament de Peníscola amplia la seua xarxa de fibra òptica per a la instal·lació de càmeres
22 noviembre 2021

L'Ajuntament de Peníscola amplia la seua xarxa de fibra òptica per a la instal·lació de càmeres

  • El consistori destina 40.000€ del pressupost d'enguany al desplegament de fibra per a serveis públics en Av. del Papa Luna, Av. d’Akra Leuke i Llandells fins a la Ctra. de l’Estació.
  • L'objectiu de les càmeres és la millora de la seguretat viària i l'Ajuntament té previst destinar 125.000€ a aquesta mena de dispositius i altres sensors que permeten el monitoratge de dades, l'any que ve
  • Les tasques del desplegament de fibra es desenvoluparan al llarg d'aquest mes de desembre.

La Regidoria de Serveis de l'Ajuntament de Peníscola, en coordinació amb la Policia Local, destinarà 40.000€ del pressupost d'enguany al desplegament de fibra per a serveis públics Av. del Papa Luna, Av. d’Akra Leuke i Llandells fins a la Ctra. de l’Estació.

Aquestes tasques són prèvies a la instal·lació de dispositius de vigilància, una sèrie de càmeres l'objectiu de les quals és la millora de la seguretat viària i l'Ajuntament té previst destinar 125.000€ a aquesta mena de dispositius i altres sensors que permeten el monitoratge de dades, l'any que ve.

D'aquesta manera, abans que finalitze enguany, es desenvoluparan les tasques, al llarg d'aquest mes de desembre, per a continuar a principis de l'any pròxim amb la instal·lació de la xarxa de càmeres.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola