Notícies

Peníscola aprova avuil'avantprojecte d'ampliació del col·legi
18 noviembre 2021

Peníscola aprova avuil'avantprojecte d'ampliació del col·legi

  • El presenta a Conselleria per a continuar el procés de cooperació i sol·licitar-ne l’autorització
  • Es preveu incorporar 8 noves aules per a educació infantil i primària, així com la reforma d'una novena aula
  • El pressupost estimat total per a la construcció és de 4,7 milions d'euros

L'Ajuntament de Peníscola en ple aprova avuil'avantprojecte d’ampliació del CEIP Jaime Sanz per a donar-li traslladat a la Conselleria d'Educació que ha d'aprovar-lo.

L'ampliació que proposa el consistori contempla incorporar 8 noves aules per a educació infantil i primària, així com la reforma d'una novena aula.

La Regidoria de Cultura i Educació va sol·licitar amb anterioritat l'adhesió al Pla Edificant i va consensuar amb els representants de l'administració autonòmica i la comunitat educativa les línies generals del que hauria de ser el projecte que han desenvolupat els serveis tècnics de la Regidoria d'Urbanisme. El pressupost estimat total per a la construcció és de 4,7 milions d'euros

Beques per a escolars

El Ple de l’Ajuntament aprovarà també avuiles bases reguladores de les ajudes que l'Ajuntament concedeix per a l'adquisició de llibres de text corresponents al present curs acadèmic. Les ajudes són, en aquesta convocatòria, per als alumnes d'infantil i els alumnes de batxillerat. En el cas dels primers, les ajudes seran de 15€ per alumne sol·licitant; en el cas dels majors, de 50 euros.

Podran acollir-se a aquestes ajudes els empadronats, amb almenys un any d'antiguitat, emplenant el formulari de sol·licitud i aportant la documentació requerida.

Imatge: Visita del director general d'Infraestructures Educatives, Victor García Tomàs, este estiu

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola