Notícies

Peníscola celebra l'ofrena floral en honor a la Mare de Déu de l'Ermitana
08 septiembre 2021

Peníscola celebra l'ofrena floral en honor a la Mare de Déu de l'Ermitana

Aquest matí ha tingut lloc la missa concelebrada a l'església parroquial Santa Maria de Peníscola amb motiu de la celebració de la Nativitat de la Verge. En acabar, la corporació municipal i la Cort d'Honor han recorregut els carrers de la ciutadella fins arribar al Santuari de la Mare de Déu de l'Ermitana.

Els veïns i veïnes de Peníscola han acudit a la plaça de l'ermita per a per a participar en l'ofrena floral a la patrona de la ciutat, en la qual també ha participat l'Associació Musical Verge de Ermitana.

L'ofrena no ha comptat amb públic assistent i totes les persones que han realitzat el recorregut l'han fet amb mascareta i seguint les indicacions del personal responsable d'organització i control Covid.

Una de les novetats més cridaneres de la celebració enguany ha sigut la incorporació d'una nova estructura en la qual s'ha pogut confeccionar un mantell de clavells blancs.

Aquesta vesprada a les 20.00h tindrà lloc el vuité dia de la novena en honor a la Mare de Déu de l'Ermitana en la mateixa plaça.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola