Notícies

Peníscola reforça el dispositiu de neteja durant la temporada alta
07 agosto 2021

Peníscola reforça el dispositiu de neteja durant la temporada alta

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez ha visitat aquest matí les instal·lacions de l'empresa concessionària de neteja d'espais públics, Fobesa, per agrair als empleats i empleades la seua dedicació en aquests mesos d'estiu.

Martínez els ha traslladat el seu reconeixement per "la diligent labor que estan duent a terme durant els mesos d'estiu, perquè es tracta d'un treball diari, constant i fonamental". En total, la plantilla està composta per 35 persones encarregades de la neteja viària i platges i 12 persones responsables dels RSU (Residus Sòlids Urbans).

La maquinària emprada en la neteja de vials consisteix en tres agranadores mecàniques, un camió cisterna, vuit quads, una hidronetejadora, un 4x4 bolquet i una unitat de doble cabina. Per part seua, la neteja de platges, es realitza mitjançant tres tractors netejaplatges, tres quads per al buidatge de papereres i les tasques de dos peons que realitzen la neteja de passarel·les, dos peons de neteja manual i tres peons que repassen la neteja durant les vesprades. A més, un total de 12 persones realitzen l'escombratge de carrers als matins amb l'ajuda de cinc quads de buidatge de papereres.

Quant als serveis de RSU, aquests es divideixen en tres torns. Als matins es du a terme la recollida de voluminosos porta a porta i neteja de corralets, a les vesprades s'empra un camió de càrrega lateral, un camió de càrrega posterior i es procedeix a repassar el nucli antic i nucli suburbà. Finalment, el torn nocturn consisteix en la recollida porta a porta de voluminosos i de les tasques amb camions de càrrega lateral, de càrrega posterior, un camió pel nucli antic i una hidro de neteja de contenidors.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola