Notícies

Peníscola acull el rodatge del documental sobre Berlanga que dirigeix Rafael Maluenda
31 julio 2021

Peníscola acull el rodatge del documental sobre Berlanga que dirigeix Rafael Maluenda

  • La cinta s'estrenarà en cinemes la pròxima tardor
  • Regina Enguídanos, productora executiva: "Peníscola va ser la ciutat somiada pel mestre i havia de tindre un paper especial i important en aquest documental"

Peníscola ha acollit aquesta setmana el final del rodatge del documental sobre Berlanga que, amb motiu del seu centenari, dirigeix Rafael Maluenda, un dels majors coneixedors del nostre país de la filmografia i la biografia del cineasta.

Diverses localitzacions han sigut les triades a Peníscola per la seua relació amb Berlanga, que va rodar Calabuch i París Tumbuctú a la ciutat del Papa Luna.

"Peníscola va ser la ciutat somiada pel mestre i havia de tindre un paper especial i important en aquest documental", explicava Regina Enguídanos, productora executiva del documental.

Així, el castell o la platja de la ciutat castellonenca se suma a espais tan emblemàtics com el Museu del Prado de Madrid o el Palau de Linares, també en la capital, on s'ha rodat la pel·lícula.

Grans directors de l'escena nacional, actors i la mateixa família de l'homenatjat han participat en el rodatge, la cinta del qual es podrà veure ja a l'octubre en cinemes.

Foto: Imatges del rodatge del documental a la platja de les Viudes de Peníscola

AUTOR: David Celma

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola