Notícies

L'univers creatiu de Sergi Cambrils, protagonista en la vesprada cultural d'aquest dissabte Peníscola
22 julio 2021

L'univers creatiu de Sergi Cambrils, protagonista en la vesprada cultural d'aquest dissabte Peníscola

  • L'artista presenta el seu nou llibre, Autorretrato ilustrado de un bohemio sin cabeza, el dia 24 de juliol en la plaça de Santa Maria, en el cor de la ciutat antiga, a partir de les 20h.
  • La Regidoria de Cultura col·labora amb l'edició de la publicació i l'organització de l'esdeveniment

El polifacètic artista plàstic local, Sergi Cambrils, ha triat la seua ciutat natal, Peníscola, per a dur a terme la presentació del seu últim llibre, Autorretrato ilustrado de un bohemio sin cabeza.

L'última dècada ha destinat bona part del seu temps creatiu a l'escriptura i aquesta és la seua última publicació, editada per Onada Edicions, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, que serà presentada al públic en un acte singular amb la participació d'altres autors, música en directe i moltes sorpreses.

Amb Maria José Medina com a mestra de cerimònies, els escriptors Raúl Ariza i Juanma Velasco acompanyaran a Sergi Cambrils durant la presentació de la seua última obra literària.

La xarrada estarà amenitzada per Bea Cambrils i la seua flauta, que oferirà un recital que inclourà peces de tribut a Piazzola en el seu centenari.

La plaça de Santa Maria és la localització triada per al pròxim 24 de juliol, data en la qual el gran públic podrà conéixer els detalls de l'obra literària de la mà del seu escriptor, a partir de les vuit de la vesprada.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola