Notícies

Peníscola llueix les banderes de qualitat a la seua platja
25 junio 2021

Peníscola llueix les banderes de qualitat a la seua platja

  • La Platja Nord compta amb Bandera Blava, les certificacions en gestió de qualitat i gestió mediambiental d’AENOR i la bandera Qualitur
  • Peníscola compta, a més, amb la Sendera Blava per a Peñismar, el Centre Blau per al Museu de la Mar i la Q de l’ICTE per a l'Oficina d'Informació Turística

 

Avui s'ha dut a terme l’acte simbòlic d'hissada de banderes a la platja Nord de Peníscola.

Fins que finalitze la temporada de bany, onejaran en la localitat la Bandera Blava, les Banderes d’AENOR (ISO) i la bandera Qualitur de la Conselleria de Turisme, certificacions a les quals cal sumar la Sendera Blava a Peñismar i el Centre Bandera Blava per al Museu de la Mar.

A l'acte ha assistit l'alcalde, Andrés Martínez, juntament amb la regidora de Turisme i Platges, Raquel París i membres de la corporació municipal; la regidora ha destacat “l'important esforç econòmic que realitza el consistori en matèria de neteja i manteniment, així com per a la millora dels serveis en platges, en gestió de qualitat i gestió mediambiental”.

De la mateixa manera ha urgit l'actuació de la Generalitat, de qui depenen múltiples serveis de les platges, com els rentapeus, que estan encara fora de servei.

"És fonamental que totes les administracions ens impliquem al màxim, les platges de la nostra població ja compten amb un volum important d'usuaris i hem de garantir la màxima qualitat del servei" ha destacat, i ha requerit actuacions immediates per a la posada en marxa dels rentapeus, per part de l'administració autonòmica.

Les platges urbanes de la localitat compten amb servei de vigilància, salvament i serveis bàsics com són les dutxes i instal·lacions per a jocs infantils i la realització de diferents esports en l'arena.

Peníscola compta amb 32 guardons, un dels municipis espanyols amb major nombre de certificats.

Sendera Blava i Centre Blau

Peníscola compta amb les certificacions d’ADEAC per al Museu de la Mar com a Centre Blau i per a la sendera mediambiental de Peñismar com a Sendera Blava. El Museu de la Mar compta amb una secció historicoarqueològica, una de pesca i una altra de fauna marina, amb les quals s'homenatja la tradició marinera del municipi. Per part seua, la sendera situada en la zona Nord de Peníscola, a Peñismar, té la catalogació de Sendera Blava com a element paisatgístic que contribueix a l'ús sostenible del litoral.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola