Notícies

Peníscola ha rebut la visita de Toni Rodríguez, el Rodamón del bàsquet
27 mayo 2021

Peníscola ha rebut la visita de Toni Rodríguez, el Rodamón del bàsquet

  • El Bàsquet Club Peníscola ha fet possible la sessió, en col·laboració amb el servei municipal d'Esports, en el poliesportiu municipal
  • El bàsquet va ser el protagonista en la vesprada d'ahir a Peníscola, amb la celebració d'una sessió formativa a càrrec de Toni Rodríguez, el Rodamón del bàsquet.

El Basquet Club Peníscola ha fet possible la sessió, en col·laboració amb el servei municipal d'Esports, en el poliesportiu municipal

Amb una dilatada trajectòria involucrat en programes esportius per a joves de diversos continents, Toni ha publicat interessants estudis sobre cognició tècnica.

Professor de Ciències de l'Esport i Pedagogia, és a més entrenador de bàsquet i promotor de la posada en valor de la solidaritat en la pràctica esportiva. 

Entre els seus principals viatges, destaquen el Tour Europa total #50 & Àfrica total #54 amb 100.000Km recorreguts, la visita a 300 ciutats i més de 30.000 esportistes beneficiats.

Destaca també el Tour UBrooklyn 3x3 en USA, que programa cada estiu amb més de 5000Km recorreguts entre 7 ciutats i on s'han vist beneficiats entre 10.000 i 15.000 esportistes.

Total Spain durant 6 mesos i 10.000km recorreguts en 52 províncies i 52 històries personals, suma 5000 esportistes beneficiats.

Total Cádiz, durant 3 mesos, 200Km recorreguts i 44 pobles visitats per a facilitar l'accés a les seues sessions a més de 4000 esportistes.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola