Notícies

Peníscola emprén el final de les obres en l'accés a la costa sud, després dels desperfectes del Glòria
27 mayo 2021

Peníscola emprén el final de les obres en l'accés a la costa sud, després dels desperfectes del Glòria

  • Avui es col·loquen les espectaculars bigues de 23 metres que asseguraran la robustesa del vial davant de temporals
  • Ja s'han finalitzat els murs d'escullera en les tres cales i amb aquests últims treballs es completa l'obra en el vial clivellat
  • Únicament quedarà per als pròxims dies l'asfaltat de l'últim tram i la senyalització horitzontal
  • Andrés Martínez: "Estem encarant ja el final d'un procés llarg i difícil, que començava amb la negativa del Ministeri a executar l'obra, continuava amb onze mesos d'espera per a obtindre permisos de Costes i que, finalment l'Ajuntament està finalitzant ja per a garantir la seguretat de milers d'usuaris d'aquest vial" ha valorat l’alcalde.

La Regidoria d'Urbanisme ha comunicat avui els diferents avanços que s'estan duent a terme en l'execució dels treballs de reconstrucció del vial litoral sud de la població, que començaven per la construcció d'un vial alternatiu per a poder reparar els efectes que el temporal Gloria va ocasionar en l'únic vial existent i tres cales en zona sud.

Havent finalitzat les tasques del vial alternatiu, fa aproximadament dos mesos i mig, es donava principi als treballs de reparació del vial clivellat en tres cales afectades.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha visitat aquest matí les obres i ha pogut comprovar que, després d'haver finalitzat la construcció dels murs d'escullera que reforcen i suporten la carretera en dues de les tres cales afectades, avui han començat els treballs de col·locació de les bigues amb les quals es du a terme la construcció del pont, solució tècnica per a reforçar la zona més afectada, el vial que més va acusar els efectes del temporal i que presentava una clivella en el ferm.

Aquests treballs s'estendran durant els pròxims dies fins als primers dies de juny, termini previst per a la finalització de les obres, que inclourà l'asfaltat i senyalització dels trams del vial que passen per les cales reconstruïdes.

"Estem encarant ja el final d'un procés llarg i difícil, que començava amb la negativa del Ministeri a executar l'obra, continuava amb onze mesos d'espera per a obtindre permisos de Costes i que, finalment l'Ajuntament està finalitzant ja per a garantir la seguretat de milers d'usuaris d'aquest vial" ha valorat l’alcalde.

Les obres de reconstrucció de l'accés litoral sud de la població les està executant l'Ajuntament de Peníscola, amb un cost aproximat de 900.000€.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola