Notícies

L'Ajuntament de Peníscola porta a ple la defensa i protecció del sector pesquer
26 mayo 2021

L'Ajuntament de Peníscola porta a ple la defensa i protecció del sector pesquer

  • La corporació municipal mostrarà el seu suport a la Confraria de Pescadors Sant Pere de Peníscola en la seua queixa pels efectes que està produint el Pla de gestió de demersals del Mediterrani amb la reducció de l'activitat dels vaixells pesquers

L'Ajuntament de Peníscola elevarà al pròxim ple municipal el suport de la corporació al sector en relació a la situació actual de la pesca d'arrossegament.

La Federació Nacional de Confraries de Pescadors ha posat el focus sobre sobre els efectes que està produint el Pla de gestió de demersals del Mediterrani, reduint l'activitat pesquera, i alertant sobre la dificultat de la supervivència del sector davant les restriccions imposades per Europa.

L'Ajuntament mostrarà el seu suport a la reivindicació de la Federació de la qual s'ha fet ressò la Confraria de Pescadors Sant Pere de Peníscola, sol·licitant al Govern l'elaboració d'un Pla Global de Viabilitat de la Pesca Mediterrània i la reforma de l'Ordre Ministerial que regula l'assignació de les jornades de pesca.

A més, el consistori sol·licitarà la Reforma del Reglament europeu sobre gestió de la pesca demersal en el Mediterrani occidental.

El regidor de l'àrea en el consistori, Miguel Castell, ha reivindicat la viabilitat del sector "els pesquers necessiten almenys 190 dies de treball, la reducció de jornades els condemna a la desaparició" ha compartit.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola