Notícies

Peníscola prepara les seues Festes Patronals per a setembre amb programació adaptada
25 mayo 2021

Peníscola prepara les seues Festes Patronals per a setembre amb programació adaptada

  • Les restriccions sanitàries condicionen les festes, que es recuperen amb nou format
  • Les entitats i associacions formen part del procés d'elaboració de la programació
  • Ramón Simó: "Prioritzem la celebració dels dies de la nostra Patrona i apostem per proposar activitats segures que contribuïsquen a la dinamització de l'activitat econòmica"

Si l'evolució de la pandèmia és favorable per a la celebració d'esdeveniments "hem d'estar preparats", ha manifestat el regidor de Festesa l'Ajuntament de Peníscola, Ramon Simó.

Per a això ha confirmat estar treballant en la recuperació d'activitats per a concretar un programa per a les Festes Patronals del pròxim mes de setembre.

"No serà el calendari habitual perquè les restriccions condicionaran els actes però sí que farem, entre tots, un esforç per programar activitats al llarg d'aqueixos dies tan especials" ha aclarit Simó, qui ha agraïta les entitats locals la seua col·laboració en la concreció i definició dels actes.

"Hem de ser doblement prudents, perquè hi ha activitats que requereixen d'assajos abans de la seua celebració i és per això que hem de col·laborar tots a garantir-ne laseguretat, tant de les entitats que participen en elsactes, com dels assistents que podran gaudir-ne" ha ampliat.

Simó ha concretat queels esforços de la Regidoria, tal com s'ha acordat amb les associacions locals, se centraran en la celebració dels Dies de la Patrona, la Verge de Ermitana, que són el 8 i 9 de setembre.

"Prioritzem la celebració dels dies de la nostra Patrona i apostem per proposar activitats segures que contribuïsquen a la dinamització de l'activitat econòmica" ha assegurat Simó, en un clar suport al sector turístic local.

Així el regidorha avançat que es programaran activitats de caràcter cultural i tradicional en les quals es puga controlar l'aforament i es garantisca el compliment de les mesures de seguretat recomanades per a la data.

El primer pas cap a la recuperació de la programació es va donar després de l'anunci de Generalitat de permetre aquest tipus de celebracions el mes de setembre, quan el regidor va convocar a diverses entitats locals que participen habitualment enla programació.

Després de consensuar ampliar la programació i avançar de la mà en la concreció del programa, atents als avanços de la pandèmia, aquesta setmana la Regidoria fa un nou pas decisiu, portant al ple ordinari del dijous l'aprovació d'una modificació pressupostària per a costejar les activitats que conformen el programa festiu.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola