Notícies

Peníscola du a terme un curs d'alfabetització digital, impulsat des d’OBSEDI i Serveis Socials
24 mayo 2021

Peníscola du a terme un curs d'alfabetització digital, impulsat des d’OBSEDI i Serveis Socials

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Peníscola ha organitzat un curs d'alfabetització digital. El programa està enfocat a millorar les competències digitals dels participants i al llarg d’aquest es tracten conceptes bàsics relacionats amb la informàtica i el món laboral.

Els inscrits al curs han adquirit nocions com distingir les parts de l'ordinador, conéixer els sistemes operatius, com emmagatzemar dades, gestionar la privacitat o fer ús del correu electrònic, així com utilitzar certificats electrònics i conéixer el funcionament de l'administració electrònica.

El curs s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració del programa «Obsedi Maestrat Litoral» del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral, al qual pertany l'Ajuntament de Peníscola. Un total de deu persones han participat en aquest programa formatiu que s'ha desenvolupat gràcies a l'assistència de les formadores i al suport tècnic de l'Àrea de Modernització del consistori. Des de la Regidoria de Serveis Socials han comunicat que "si els resultats són satisfactoris, podrà repetir-se l'organització d'altres cursos i continuar millorant, així, les capacitats digitals de la ciutadania. La responsable de l'àrea, Mª Jesús Albiol, ha assegurat que "una de les funcions d'aquesta Regidoria té a veure amb la lluita contra l'exclusió social i el desenvolupament de projectes de prevenció per a garantir la inclusió social, els drets fonamentals i la igualtat efectiva entre persones i col·lectius".

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola