Peníscola per la igualtat

Enllaços relacionats

L'Ajuntament de Peníscola presenta “Peníscola per la igualtat i contra la violència de gènere”,certamen que, al voltant de l'etiqueta #Peñiscolacontralaviolenciadegénero, recopilarà vídeos en la xarxa social TikTok per a conscienciar i lluitar per la igualtat i contra la violència de gènere.

Per a participar no és necessari disposar d'equips professionals, hi haurà prou amb un mòbil… i una bona història per contar! Formar part del certamen és tan senzill com pujar un vídeo a la plataforma Tik Tok amb l'etiqueta del concurs i emplenar el següent formulari d'inscripció (on també es poden consultar les bases).

La temàtica del certamen serà tot el que concernisca la lluita per per la igualtat i contra la violència de gènere. La duració màxima dels vídeos serà de 60 segons, i es poden utilitzar totes les possibilitats creatives que proporciona la mateixa xarxa social TikTok.

Per a poder ser part del certamen serà necessari que la persona participant visca, estudie, treballe o haja nascut a Peníscola.

L'objecte de la convocatòria és l'estímul entre la ciutadania de la reflexió i la capacitat creativa d’aquesta contra la violència de gènere i la lluita per la igualtat; i s'ha triat la plataforma Tik Tok per la seua alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

El certamen compta amb un primer premi dotat d'un Ipad. La data límit per a la inscripció és el 17 de novembre de 2022 i els guanyadors es donaran a conéixer el 25 de novembre de 2022.

Bases i formulari d'inscripció

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola