Enquestes sobre el consum de tabac i alcohol durant el confinament

1. Estudi per a conéixer l'impacte que està tenint el confinament en el consum de tabac o altres formes de consum i en quina mesura han influït els problemes de salut de la població i el coronavirus en aquests.

Aquest estudi s'està duent a terme des del Ministeri de Sanitat, el Govern de La Rioja, La Regió de Múrcia i el Comité Nacional per a la Prevenció del Tabaquisme (CNPT).

La data límit per al seu emplenament és el 22 de maig. Les dades obtingudes es presentaran en ocasió del 31 de maig “Dia Mundial sense Tabac”.

El link a l'enquesta  és el següent: https://encuestas.msssi.gob.es/limesurvey/index.php/535349?lang=es2. Breu enquesta a nivell europeu, dirigida a la població en general, per a estudiar les experiències personals i el consum d'alcohol durant la pandèmia actual de COVID-19

Aquesta enquesta és fruit de la col·laboració entre científics epidemiòlegs de diversos instituts d'investigació d'Europa, entre ells la Universitat Politècnica de Dresden (Alemanya) i l'Hospital Clínic de Barcelona (Espanya).

L'enquesta és anònima, està disponible en 15 idiomes i només comporta 10 minuts a completar-se. El link a l'enquesta és el següent:  https://bit.ly/EUcov19alcES. Alternativa d'accés https://bildungsportal.sachsen.de/umfragen/limesurvey/index.php/684654?lang=es

Les dades de totes dues enquestes contribuiran a una millor comprensió dels patrons de consum de tabac, alcohol i altres productes i substàncies, així com les seues conseqüències en la salut durant temps de pandèmia o esdeveniments similars que comporten restriccions i quarantena, a fi de recolzar accions i decisions polítiques basades en l'evidència que protegisquen la salut i el benestar.

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola