Notícies

Les platges de Peníscola trauen un "excel·lent" en les enquestes de valoració d'aquest estiu
08 octubre 2024

Les platges de Peníscola trauen un "excel·lent" en les enquestes de valoració d'aquest estiu

  • El 98,3% d'usuaris enquestats valoren satisfactòriament la platja a la qual acudeixen amb regularitat en el municipi
  • S'han tingut en compte les opinions de més de 2.500 banyistes durant els mesos de juliol, agost i setembre

L'Ajuntament de Peníscola ha realitzat enquestes en les seues platges per a conéixer l'opinió dels seus usuaris.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, indistintament en horari de matí i de vesprada, s'han realitzat qüestionaris a un total de 2.503 banyistes.

Les consultes abordades han sigut sobre els diferents serveis en el litoral de la localitat, de les quals es desprén que la pràctica totalitat d'usuaris enquestats estan satisfets amb la qualitat de les platges i els seus serveis, per damunt del 90% en totes les àrees analitzades.

Concretament, avaluant els diferents ítems consultats, el 99,1% valora amb satisfacció les aigües de bany i el 96,9% d'enquestats, el servei de salvament i socorrisme.

Els equipaments han comptat amb un 90,3% de satisfacció; amb un 98% els llocs d'hamaques i ombrel·les i amb un 96,7% l'oferta d'activitats nàutiques i activitats esportives.

El servei de neteja ha satisfet al 95,2% d'usuaris, el servei d'informació al 97,3% i la percepció de seguretat en l'entorn ha sigut satisfactòria per al 98,1% dels enquestats.

La millor valoració és per a la relació entre patrimoni cultural i natural de la destinació turística, per part del total d'enquestats, amb un 99,6% de valoració positiva.

"Realitzem les enquestes per a conéixer el nivell de satisfacció dels usuaris, però també per a recollir tots els suggeriments de millora que puguen sorgir, en la nostra cerca de la millora contínua" ha explicat el regidor de l'àrea de Turisme i Platges, Ramón Simó.

El 98,3% d'usuaris enquestats valoren satisfactòriament, en global, la platja a la qual acudeixen amb regularitat en el municipi i han apuntat que les qüestions a millorar tenen a veure amb l'aparcament, els llocs de venda fraudulenta, l'increment de la pressió d'aigua a les dutxes i la demanda de més quiosquets.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola