Divendres 13 de setembre

DIA DE LA SARDINADA - CONCERT LOS REBELDES I SEGURIDAD SOCIAL

11.00h Missa rèquiem pels nostres difunts. Lloc: Església parroquial de Santa Maria.

11.00h Sardinada popular. Gentilesa de l’Ajuntament de Peníscola, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors. Lloc: Llotja de Pescadors. Donatiu 2€: Associació contra el Càncer de Peníscola.

12.30h Jocs aquàtics infantils. Consistents en pal ensabonat i llançament d’inflables a l’aigua. Els guanyadors seran premiats amb un pernil, gentilesa del Nuevo Jamón. Lloc: Llonja de Pescadors.

17.30h III dia de Concurs de ramaderies. Bous de la ramaderia Sánchez Moreno i solta de vaques per la platja de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous i Platja Nord.

17.30h Tardeo Remember. Lloc i organització: Penya en Almíbar.

18.00h Presentació dels equips de l’ACD Peñíscola en totes les seues categories. Lloc: Camp de Futbol Benet XIII. Organitza: ACD Peñíscola.

19.00-20.00h Xocolatada popular. Lloc i organització: Xurreria Hermanos Domingo, vora el port.

19.00h Actuació del Grup de Dansa Tribal de Peníscola Mènades d’Irta. Lloc: Pl. Santa Maria (de les Caseres). Organitza: Associació Cultural Mènades d’Irta.

21.00h Actuació Centro Cultural Andaluz. Lloc: Pl. Santa Maria (de les Caseres). Organitza: Associació Centro Cultural Andaluz.

00.30h Concert de Los Rebeldes i Seguridad Social. Lloc: Parador de Festes. Informa’t per a adquirir la teua entrada en www.peniscola.org. Preu entrada general anticipada: 12€; en taquilla: 15€.

En acabar Actuació de Noche Ochentera. Lloc: Parador de Festes.

00.30h Nit Tecno-House. Lloc i organització: Penya l’Espardenya.

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola