Dijous 12 de setembre

DIA DE LA BICICLETA - PA I PORTA A LA FRESCA

10.00-14.00h Concurs de Tir al Plat. Lloc: Camp de tir de la devesa de l’Ermita de Sant Antoni. Organitza: Societat de Caça La Gaviota. Obligatori tenir llicència federativa per participar-hi, tirada social.

En acabar Lliurament de trofeus del Concurs de Tir al Plat. Lloc: Camp de tir de la devesa de l’Ermita de Sant Antoni. Organitza: Societat de Caça La Gaviota.

11.00-20.00h Entrada gratuïta al Complex Esportiu Acualandia, els menors de catorze anys han d’anar acompanyats d’un adult o amb autorització del pare, mare o tutor. Lloc: Complex Esportiu Peñismar II.

12.00h Bous de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous.

16.00h Concurs de cinquet i guinyot per als jubilats i pensionistes de l’Associació Papa Luna. Lloc: Saló del Centre de Jubilats, primera planta.

17.30h II dia de Concurs de ramaderies. Bous de la ramaderia Hermanos Cali i solta de vaques per la platja de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous i Platja Nord.

En acabar    Bou embolat de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous.

18.30h Inscripció a la volta en bicicleta. Inscripció dels aficionats i imposició de la camiseta, que els acreditarà com a participants en aquesta volta sensacional. Es donarà un tiquet per a un refresc per participant. Lloc: Passeig Marítim, enfront del Mandarina. Organitza: Penya en Almíbar.
Els menors de 16 anys, tant conductors com ocupants de bicicletes o cicles, han de dur sempre posat el casc i s’aconsella que el duguen també els grans.

En acabar Eixida de la volta en bicicleta. Recorregut pels diferents carrers de la ciutat fins arribar al Recinte de Penyes, on se celebrarà el fi de carrera amb un piscolabis ofert per la Penya en Almíbar i on es bescanviarà el tiquet. Lloc: Carrers de la ciutat i acaba en el Recinte de Penyes.

En acabar Tardeo Penya Almíbar. Lloc i organització: Penya en Almíbar.

21.00h Sopar de Pa i Porta a la Fresca. Lloc: Avinguda d’Espanya.

23.00h Revetla popular amenitzada per l’orquestra Atalaia. Lloc: Avinguda d’Espanya.

00.15h Fira d’Abril. Lloc i organització: Penya l’Espardenya.

01.00h Sarrompa Futbolera. Lloc i organització: Penya en Almíbar.

02.00h Concurs de Llançament de Pernil. Lloc i organització: Penya l’Espardenya.

02.30h Animació de la Xaranga All i Pebre de Peníscola. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

03.30h NO PASSARAN, entrada de vaques de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Carrer Saiz de Carlos.

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola