Saluda de l'alcalde 2024

Andrés Martínez Castellá

Saluda de l'alcalde - Andrés Martínez Castellá

Viu en el cor de cada peniscolana i peniscolà, tant de naixement com d'adopció, una mena de compte enrere que ens porta a setembre.

La tradició i la devoció ens acompanyen sempre, però hi ha alguna cosa en els últims compassos de l'estiu que ens fa somiar, vibrar i compartir aqueixa espera impacient pels nostres dies més especials.

Des de fa segles li ballem a la Mare de Déu, de generació en generació la venerem, li agraïm i li demanem pels nostres.

Un nou any estem ací per a continuar honrant els nostres avantpassats, treballant units perquè les futures generacions preserven i compartisquen aquest llegat d'amor per les coses pròpies i de fe.

Als qui feu possible la màgia en aquests dies, el meu més sincer agraïment; com a alcalde, no puc sentir-me més orgullós de representar un municipi que batega a l'uníson en unes jornades en les quals ens connectem amb la nostra essència primigènia i ens sobrepassa l'emoció.

No em queda més que posar-me a la vostra disposició, molt especialment a la de qui ens representaran en les nostres Festes Patronals, Reina, Mantenidora i Cort d'Honor, de la vostra mà sempre.

Visquem amb humilitat i amb el cor obert aquestes festes; amb responsabilitat i en germanor i amb tota l'hospitalitat que ens caracteritza, perquè en la celebració, qui ens acompanya amb curiositat, afecte i respecte és sempre benvingut.

Bones Festes i Visca la Mare de Déu de l'Ermitana!!!

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola