JUNIOR MACKENZIE

Dissabte 07 d'octubre - 19.00 h - Palau de Congressos

Preu: 6 €

Júnior Mackenzie és un projecte musical actiu des de 2007 i liderat pel músic valencià Juan Fortea, que ha collit crítiques molt favorables per part de la premsa especialitzada en la seua extensa trajectòria.

Ha realitzat gires pels Estats Units, França i Portugal, i té en el seu històric concerts compartits amb artistes com Richard Hawley, Frank Black, The Kills o Greg Dulli, entre molts altres, així com un premi Carles Santos atorgat per l’IVC.

Les seues cançons creen espais de reflexió sobre la naturalesa humana, intentant ser “part de” i observador extern alhora. Composicions en les quals s'intenta processar i transformar els diferents instants de la vida, en bellesa...fins i tot aquells períodes foscos que la realitat ens ofereix.

En el seu univers sonor s'entremesclen diferents elements per a crear peces atemporals sense límits estilístics.

Now That We Are Dead, el seu últim LP, presenta un ampli menú sonor amb pinzellades gòspel, rock, folk, pop, música simfònica i delicats aires dels 50s...Un LP rebut amb entusiasme pel públic i la premsa.

INTÈRPRETS: Carlos Gómez, guitarra / Mauricio Bedoya, contrabaix / Pablo Barrios, teclat i cors / Alfonso Luna, bateria / Juan Fortea, veu i guitarra

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola