Bústia antifrau

L'Ajuntament de Peníscola posa a la disposició del seu personal i de tercers un canal de consulta i alerta sobre situacions de frau, corrupció i conflicte d'interessos en relació amb la gestió dels fons públics, tant nacionals com europeus.

Volem recordar que l'objectiu del present canal és la lluita contra la corrupció, el frau i el conflicte d'interessos, així com incompliments de la nostra normativa interna, per la qual cosa preguem que es faça un ús responsable d'aquest.

Les comunicacions sobre altres assumptes no inclosos en aquest abast hauran de ser realitzades a través dels canals oficials que l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania.

Les comunicacions rebudes seran tractades de forma estrictament confidencial i el tractament de les seues dades personals es realitzarà conforme a la legislació vigent en matèria de protecció de dades. La informació proporcionada s'utilitzarà únicament per a les finalitats legítimes en relació amb la investigació dels fets comunicats.

Les comunicacions podran realitzar-se de manera anònima i l'Ajuntament de Peníscola garanteix l'absència de represàlies contra les persones que informen de bona fe.

Accés a la bústia antifrau ètica en l'enllaç i en la zona de descàrregues. En breu estarà operatiu.

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola