Restriccions de trànsit i estacionament II Infinitri 226 Triatló

l pròxim dia 6 d'octubre, en horari de 08.30 a 23.59 hores, tindrà lloc a la nostra ciutat la celebració del II Infinitri 226 Triathló, consistent en proves esportives de natació, carrera amb bicicleta i carrera a peu, que discorrerà per diverses vies.

Per tot l'anterior haurà de tenir-se en compte el següent:

El divendres 4 d'octubre

Es fitarà i restringirà al trànsit la zona de part dels estacionaments de la zona interior del pàrquing del Centre d'Estudis per a muntatge de la zona de transició i la zona de la Pl. Santa Maria per al muntatge de la línia de meta.

El dissabte 5 d'octubre

Es realitzaran els muntatges en Pl. de Bous, per la qual cosa quedarà prohibit l'estacionament en aquesta, encara que no afectarà la circulació de vehicles.

El diumenge 6 d'octubre

Entre les 06.00 i les 18.30 hores
  • Quedarà totalment tallada al trànsit i prohibit l'estacionament en l'Av. Akra Leuke i els accessos a aquesta
Entre les 09.00 i les 18.00 hores
  • L'Av. Estació patirà talls temporals al trànsit de vehicles i es veurà afectada per regulació de circulació alternativa, entre Pl. Constitució i rotonda de la Urbanització Estíbaliz
Entre les 16 i 23.59 hores
  • L'eixida del trànsit del nucli antic es realitzarà per la Pl. de Bous amb regulació alternativa per part de la Policia Local
El servei d'autobús interurbà
  • Realitzarà parada en Pl. d'Illueca, i s'anul·lran les parades de Palau de Congressos, Constitució, Marcelino Roca i Av. de la Mar durant tot el dia.

Descargas

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola