Notícies

Unanimitat en el Ple de Peníscola per sol·licitar al Ministeri la millora de l’accés de vianants a la zona sud
22 septiembre 2017

Unanimitat en el Ple de Peníscola per sol·licitar al Ministeri la millora de l’accés de vianants a la zona sud

Després de la visita de l’alcalde, Andrés Martínez, a la Subdirecció General per a la Protecció de la Costa el mes passat, l’Ajuntament formalitza la petició al Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, a través de la moció plenària que sol·licita la redacció d’un projecte d’execució definitiu per a la construcció d’un “Passeig litoral de les platges del sud de Peníscola”.

La proposta, votada per unanimitat de tots els grups, té com a objectiu la millora dels accessos de vianants a la zona sud del municipi.

Davant l’estat de la carretera sud i la falta de seguretat d’aquests accessos per als usuaris, l’alcalde sol·licitava el passat mes de juliol als tècnics del Ministeri, en la Subdelegació del Govern a Castelló, solucions per desbloquejar la qüestió.

Després de la trobada i amb diverses propostes tècniques plantejades, l’alcalde, amb el regidor d’Urbanisme i Obres, Romualdo Forner, va viatjar l’última setmana d’agost a Madrid.

La trobada va tenir lloc en la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i la Mar, amb el subdirector general, Ángel Muñoz Cubillo, cita després de la qual van tornar amb el compromís ferm del Ministeri de redactar el projecte d’execució de l’obra dels nous accessos a la zona sud.

Les solucions proposades pels tècnics per a la millora del quilòmetre que transcorre des de la zona en què està ubicada la Caserna de la Guàrdia Civil i la cala del Moro “ens van paréixer molt interessants i facilitarien l’accés a la zona sud a peu, seguint la filosofia de moltes vies d’altres municipis que garanteixen un passeig litoral segur”.

L’executiu govern local ha reafirmat i formalitzat aquesta petició al Ministeri mitjançant l’aprovació unànime de la moció plenària en la sessió ordinària celebrada ahir.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola