Notícies

;
17 septiembre 2017

Notícia de rectificació

En relació amb la notícia difosa per l’Ajuntament de Peníscola: "L'alcalde de Peníscola denuncia nou mesos sense convocatòries de la Junta Rectora del Parc Natural de la Serra d’Irta", s’indica que:

La notícia publicada amb anterioritat denuncia que la Junta Rectora no es reuneix des de fa 9 mesos, es puntualitza que el nomenament d’Ezequiel Llorach comptava amb os mesos, per la qual cosa l’indicat retard no és imputable a Ezequiel Llorach.

Es detalla que la Junta Rectora del Parc Natural Serra d’Irta no té poders executius, segons el seu estatut, per la qual cosa la falta de neteja, els problemes de processionària, la deixadesa i la falta d’accions en la millora de camins rural no és competència de la dita Junta Rectora.

Es concreta que el Pla Rector d’Usos i Gestió indica que la Junta Rectora ha de reunir-se com a mínim una vegada a l’any. Per constituir-se, la Junta Rectora ha d’actuar com a secretari el director-conservador del Parc. Aquest càrrec retribuït serà cobert mitjançant un procés selectiu obert, que encara no havia sigut cobert, la qual cosa motiva que la Junta no haja pogut constituir-se i reunir-se, i per tant, no és per causa imputable a Ezequiel Llorach.

El nomenament de Llorach ha sigut conferit pel govern de la Generalitat Valenciana, dins de les seues funcions, i per donar compliment a la llei, per tant, cap intervenció directa o indirecta ha tingut ni ha pogut tindre en el dit nomenament l’agrupació d’electors La Roca.

L’esmentat nomenament com a president de la Junta Rectora del Parc Natural Serra d’Irta, ni comporta poders executius ni cap retribució.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola