Notícies

La Missa del Pescador arranca el Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola
17 septiembre 2017

La Missa del Pescador arranca el Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola

L’església de Santa Maria de Peníscola ha acollit, un any més, l’emotiva Missa del Pescador, que ha marcat l’inici de la 33a edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola. Un esdeveniment al qual ha assistit la Reina de les Festes i Cort d’Honor, així com la corporació municipal.

La Missa del Pescador ha estat protagonitzada per la Coral Polifònica de Peníscola i l’Orquestra de Cambra Santa Maria, que han interpretat aquesta pregària composta pel mestre Vittorio Cacciatori, fundador del Cicle.

El cronista oficial de Peníscola i historiador, Juan Bautista Simó, va ser l’encarregat de compondre la lletra d’aquesta peça, en la qual el món de la mar demana protecció a Déu, perquè en tinga cura durant les llargues jornades marineres.

En aquest concert han participat 25 veus de la Coral Polifònica de Peníscola i l’Orquestra de Cambra Santa Maria, per la seua banda, amb una plantilla de 8 cordes i 6 vents, tots ells dirigits per Salvador García Sorlí.

El Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola segueix amb la seua programació el pròxim dimarts, 19 de setembre amb el Duo Tulam, que oferirà el seu espectacle a les 22 hores en el Saló Gòtic del Castell del Papa Luna, amb entrada totalment gratuïta.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola