Notícies

Les Bandes de Música de Gallur i Peníscola comparteixen escenari a Peníscola
19 julio 2017

Les Bandes de Música de Gallur i Peníscola comparteixen escenari a Peníscola

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola va celebrar dissabte passat, 15 de juliol, una nova edició del Festival de Bandes de Música Ciutat de Peníscola. Els jardins del Castell del Papa Luna van acollir a les 21h les actuacions de les dues formacions musicals que volien delectar al públic amb les seues melodies.

I així va ser. Va formar en primer lloc sobre l’escenari la Banda Municipal de Música de la localitat de Gallur (Saragossa). Sota la batuta de Daniel Pérez Cacho els músics gallurans van interpretar tres peces: el pasdoble Alcázar, d’autor desconegut; la recopilació de melodies aragoneses Aragonía, que va ser composta pel mestre Maximiliano Martínez, i van tancar la seua intervenció amb Steven Reineke i la seua composició titulada Fate of the gods.

Per la seua banda, els músics peniscolans van interpretar, per aquest ordre, la marxa cristiana Puche, escrita per Francisco Valor Llorens, el poema simfònic per a banda, compost per Hugo Chinesta, Coliseum, i van tancar la intervenció amb Steven Reineke i Pilatus: Mountain of dragons.

El festival va concloure amb l’intercanvi de presents entre ambdues formacions musicals i la interpretació del l’Himne Regional Valencià, compost pel mestre Serrano.

Amb aquesta actuació, els músics de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola van tancar la temporada musical fins a les Festes Patronals de Peníscola, que començaran el 7 de setembre i amb la seua participació, uns dies abans, el 2 de setembre, en la Trobada de Bandes de Música del Baix Maestrat, a celebrar a Rossell.


 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola