Notícies

El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola, impulsat per la Diputació, continua sumant plens en cada representació
19 julio 2017

El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola, impulsat per la Diputació, continua sumant plens en cada representació

  • Més de 300 espectadors es van donar cita anit en el Pati d’Armes del monument per gaudir de El perro del hortelano
  • Sales: “L’èxit de cada convocatòria és la millor prova que la cultura és un excel·lent focus d’atracció turística per a Castelló”

La Diputació ha aconseguit que el Festival de Teatre Clàssic de Peníscola assolisca l’estatus  de referent nacional en la seua vintena edició i que, fins a la data, compte amb plens en totes les representacions programades en el Pati d’Armes de la fortalesa papal, gràcies a inversió provincial superior als 150.000 euros, que ha permés situar el certamen castellonenc en primera línia del teatre clàssic espanyol.

Així les coses, ahir a les 22.30 hores, més de 300 espectadors es van donar cita en el “principal referent turístic que atresora la província” com és el Castell de Peníscola, per gaudir de la comèdia clàssica de Lope de Vega El Perro del Hortelano i adaptada per la companyia 'El Perro Andalook', sota la direcció de Pepa Gamboa.

El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha posat en valor l’excel·lent acollida que “està registrant el Festival de Teatre Clàssic de Peníscola, gràcies al qual més de 1200 persones ja saben què és gaudir de les millors propostes culturals en un marc incomparable. Cada ple, i ja en van quatre, és la millora prova que la cultura s’ha convertit ja en un immillorable focus d’atracció turística per als nostres municipis”.

No en va, Sales ha destacat com, amb dies d’antelació, ja s’havien esgotat les entrades per assistir a aquest espectacle en el repartiment del qual figura l’actriu castellonenca Marta Calabuig i que “ens permet apropar-nos a l’equador de Festival amb l’èxit ja garantit, i amb cinc convocatòries per davant, esperançats a seguir sumant plens i arribant a centenars de visitants”.

I per a això, la pròxima cita arribarà ja aquest dissabte amb la representació de Jácara de Pícaros. Es tracta d’una comèdia escrita per Borja Rodríguez a partir de textos de Mateo Alemán i Francisco de Quevedo. La companyia andalusa Hiperbólicas Producciones la posa en escena i no hi apareixen herois del Segle d’Or, sinó picardiosos que fan de l’enginy el seu mode de subsistència.

Cal recordar que l’obra començarà a les 22.30 hores i les entrades, amb un cost únic de 8 euros, es poden adquirir de manera anticipada en http://castillodepeniscola.dipcas.es/ o en la mateixa taquilla del Castell de Peníscola.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola