Notícies

L’Ajuntament de Peníscola inicia les obres de l’Skatepark en la zona esportiva
28 junio 2017

L’Ajuntament de Peníscola inicia les obres de l’Skatepark en la zona esportiva

  • Es tracta d’una instal·lació ludicoesportiva per a usuaris de nivell bàsic o mitjà per a la iniciació al patinatge en aquesta modalitat
  • L’empresa constructora és especialista en aquest tipus d’equipaments i el mateix enginyer i l’equip que l’executa són skaters usuaris d’aquest tipus d’instal·lacions
  • La Regidoria d’Esports atén així la petició del Ple Juvenil celebrat amb els alumnes de l’institut i destinarà 60.000€ a aquesta infraestructura que preveu que estiga a disposició dels usuaris durant el mes d’agost

Han arrancat aquesta setmana les obres de l’Skatepark dins del complex esportiu amb què compta la localitat, en la zona de darrera del camp de futbol, al costat de les pistes de tennis.

Concretament, es tracta d’una instal·lació ludicoesportiva per a usuaris de nivell bàsic o mitjà, dissenyada per a la iniciació al patinatge en aquesta modalitat.

Amb això, la Regidoria d’Esports atén la petició del Ple Juvenil celebrat amb els alumnes de l’IES Alfred Ayza, el passat curs, durant el qual van traslladar a l’executiu local el seu interés per comptar amb una instal·lació d’aquest tipus.

L’àrea d’Esports, després de mantindre diverses reunions d’assessorament tècnic sobre aquest tipus d’instal·lacions, estima que els usuaris potencials tindran entre 10 i 18 anys, la qual cosa no exclou l’ús per a qualsevol altre tram d’edat, “serà per a tots, estarà obert al públic de la mateixa manera que ho estan la resta d’instal·lacions esportives i comptaran amb un ampli horari per a l’ús” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

L’empresa constructora és especialista en aquest tipus d’equipaments i el mateix enginyer i l’equip que l’executa són skaters usuaris d’aquest tipus d’instal·lacions, “la qual cosa ens garanteix que la instal·lació cobrisca les necessitats i expectatives del mateixos aficionats i usuaris” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la seua visita a l’inici de les obres.

El projecte compta amb el finançament del modificat de crèdit realitzat el passat Ple ordinari, pel qual es destinarà el superàvit de 2016 a inversions sostenibles. Un total de 60.000€ s’invertiran en aquesta construcció que l’àrea tècnica preveu tenir disponible i oberta al públic l’agost.

300.000€ en infraestructures esportives
Les pròximes inversions previstes se centren en la reforma dels vestidors del camp de futbol, la millora dels accessos i l’adequació de la nova grada del pavelló poliesportiu, a més de l’Skate Park. En total, es destinaran concretament 282.124,60€ a les tres obres de millora i a les diferents tasques de manteniment que l’àrea d’Esports té previstes per a aquesta anualitat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola