Notícies

L’Ajuntament de Peníscola amplia el servei del Punt Accessible de la platja Nord amb noves zones d’ombra i hamaques adaptades
27 junio 2017

L’Ajuntament de Peníscola amplia el servei del Punt Accessible de la platja Nord amb noves zones d’ombra i hamaques adaptades

 

  • Les passarel·les de fusta s’han renovat, més àmplies i fins a l’aigua; en la plataforma de fusta addicional s’han ubicat nous para-sols que se sumen al tendal existent

La Regidoria de Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha incorporar noves millores al servei del Punt Accessible disponible en la platja Nord de la localitat. Concretament, s’han millorat les passarel·les de fusta d’accés a la platja, que després del temporal marítim del mes de gener van quedar danyades, i s’han col·locat para-sols en l’ampliació de la passarel·la de fusta on es prestarà el servei d’hamaques adaptades.

Aquestes actuacions responen a les peticions efectuades per Cocemfe Maestrat d’ampliar les zones d’ombra i facilitar als familiars dels usuaris del servei i al mateix personal el desplaçament dels banyistes amb mobilitat reduïda fins a l’aigua.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha comprovat amb el regidor de Platges, Rafael Suescun, el funcionament de l’ampliació del servei amb l’equip prestatari. “El personal i els serveis cada vegada tenen més demanda per part d’usuaris amb mobilitat reduïda i des de l’Ajuntament estem tractant d’ampliar i millorar any rere any la capacitat i possibilitats del Punt Accessible” ha assegurat l’alcalde, que ha agraït “l’assessorament i la reivindicació constant de Cocemfe perquè puguem millorar i atendre cada vegada a més usuaris i amb millors serveis”.

El Punt Accessible està obert durant tota la temporada de bany, compta amb personal qualificat en trasllat de persones amb mobilitat reduïda i socorrisme, disposa de zona de pàrquing reservada, cabines de vestidors, dutxa i WC adaptats, dues zones d’ombra i les renovades passarel·les d’accés a la mar.

L’any passat el servei va registrar més de 600 usuaris, pràcticament el doble que el 2013, any en què es va iniciar la tendència creixent en les demandes del Punt Accessible a raó d’un 30% anual.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola