Notícies

Alejandra Martín Cheto serà la Reina número 50 de les Festes Patronals de Peníscola, que començaran el dia 7 de setembre
27 mayo 2017

Alejandra Martín Cheto serà la Reina número 50 de les Festes Patronals de Peníscola, que començaran el dia 7 de setembre

 

La sort ha triat Alejandra Martín Cheto en l’acte que celebra la Ciutat a la Mar per triar a la Reina de Festes. Com és habitual, per sorteig i davant notari, les candidates al càrrec, durant la vetlada, han conegut el nom de qui encapçalarà la Cort d’Honor per a les Patronals de 2017, a qui acompanyaran en els actes que preveu el protocol.

Andrea Luís, de l’Associació Dansa-Batalla de Moros i Cristians; Teresa Marqués, del Peñíscola Fútbol Sala; María Rovira, de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana; Ángela Sanz, de la Penya Racó Calent; Marta Guzmán, del Grup Cultural de Danses; Ana Rita Rovira, de l’Associació Cultural Moros i Cristians, i Mapi Arnedo, de l’ACD Peñíscola, acompanyaran a Alejandra, representant de la Penya l'Espardenya, durant l’any del seu regnat, després de rebre el testimoni de la Reina actual, Meritxell Cubells, el pròxim mes de setembre.

Alejandra ocuparà el número 50 dins de la successió de Reines de les Festes Patronals, amb les quals ha comptat la ciutat des de 1968, una xifra que bé mereix una celebració especial, i que la Regidoria de Festes té previst homenatjar amb una gala especial el dia 14 de setembre.

L’emocionant acte d’elecció, que ha tingut lloc aquesta nit, s’hi ha celebrat davant la mirada atenta de l’actual Cort d’Honor, familiars i amics, que han festejat l’esdeveniment amb un sopar de gala.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola