Notícies

Peníscola renova els contenidors d’escombraries i en millor el servei de recollida
26 mayo 2017

Peníscola renova els contenidors d’escombraries i en millor el servei de recollida

 

Des del passat mes de gener, data en què acabava el procés arrancat per la Regidoria de Serveis i els Serveis Tècnics Municipals per a la contractació del servei de recollida de residus en la localitat, l’empresa concessionària (Fobesa) està treballant en la implantació de les millores exigides per part de l’Ajuntament.

El període de sis mesos per a la renovació d’instal·lacions, equipaments i serveis acaba el mes pròxim, i en aquestes setmanes estan ultimant-se els detalls encara pendents d’implantar.

La renovació dels 1241 contenidors del municipi es durà a terme en les pròximes setmanes, segons ha anunciat el mateix regidor de l’àrea, Alfonso López, juntament amb el responsable comercial de la concessionària, amb qui han constatat els avanços realitzats, com per exemple, l’entrega dels 247 contenidors per a hotels i càmpings del municipi.

Abans de la temporada alta turística, el municipi comptarà amb els contenidors renovats, el nou sistema de recollida, que amplia zones i freqüències, així com amb la nova flota de vehicles de recollida. L’ampliació de la capacitat de recollida en zones d’alta concentració d’establiments comercials i de restauració, es triplica amb la construcció de les zones d’aportament en el nucli suburbà, que està a punt d’acabar-se.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola