Notícies

Peníscola es prepara per rebre més de 4000 austríacs en la segona operativa de vacances socials procedents d’aquest país
27 abril 2017

Peníscola es prepara per rebre més de 4000 austríacs en la segona operativa de vacances socials procedents d’aquest país

  • El primer dels quatre avions que aterraran setmanalment en l’aeroport de Castelló, procedents de Salzburg, arribarà el pròxim dilluns dia 1 de maig
  • Aquesta setmana s’estan duent a terme les jornades formatives per als 16 guies que atendran els grups
  • La localitat acollirà una acció similar a la dels anys 2011 i 2012, durant sis setmanes consecutives (un total de 24 avions i més de 4000 viatgers)

Peníscola ultima els preparatius per a la recepció de l’operativa de vacances socials de sèniors austríacs, que arranca el pròxim dilluns 1 de maig.

Durant aquesta setmana, s’estan duent a terme les últimes formacions dels 16 guies que atendran els grups, i ultimant i detallant la combinació de rutes que realitzaran els 16 autobusos que atendran els viatgers a l’arribada.

Més de 4000 turistes austríacs arribaran a la Ciutat a la Mar a partir del pròxim dilluns, data en què aterrarà el primer avió en l’aeroport de Castelló, procedent de Salzburg, dins d’aquesta operativa.

En total, està previst rebre-hi 24 vols al llarg de les pròximes sis setmanes, 4 vols setmanals.

L’operador turístic nacional responsable de l’operativa, Iristours, repeteix l’experiència en el municipi que ja va acollir aquest tipus de contingents en la primavera dels anys 2011 i 2012, quan Peníscola va ser elegida per a les vacances socials d’un dels sindicats del país. En aquesta ocasió, és un altre grup austríac el que protagonitzarà a Peníscola les vacances dels seus afiliats.

Durant l’estada a Peníscola, els grups comptaran amb l’allotjament de mitja pensió per poder gaudir de les propostes gastronòmiques no només de la mateixa localitat, sió de la província, ja que s’hi preveuen excursions a Benicàssim, Morella o la Vall d’Uixó, entre altres.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha comprovat el desenvolupament dels preparatius en la ciutat i ha reiterat la seua felicitació a l’operador turístic, així coma tot l’equip de guies que organitzaran els grups i presentaran Peníscola i la província als viatgers una vegada més.

“És una nova oportunitat no només per a l’ocupació hotelera en temporada mitjana, sinó també per a la dinamització de l’oferta complementària, així com per continuar la promoció de la destinació en el mercat austríac” manifestava.

Martínez ha destacat “la importància d’aquesta iniciativa que repeteix Peníscola com a mostra o model per a nous grups que puguen sumar-se en operatives futures a través de l’aeroport de Castelló”.

Fins al diumenge es continuarà amb la formació i els preparatius necessaris per a la recepció del primer grup, que arribarà a Peníscola el dilluns a partir de les 11.30h del matí. Hi ha previst un segon vol per a aquest mateix dia 2 i en les cinc setmanes successives.

Des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament s’ha destacat l’èxit de la primera acció amb aquest mercat i l’alt grau de satisfacció dels turistes austríacs després del seu viatge a la localitat, situada entre les cinc destinacions millor valorades pels viatgers en els últims anys de l’operativa.

Tot això ha contribuït amb l’èxit de la candidatura que Peníscola ha guanyat novament a Àustria per a aquesta nova operativa.

Al llarg d’aquesta setmana, des de l’oficina d’informació turística de la localitat, s’està treballant en els preparatius de la informació de la destinació, el lliurament del material promocional i atendre les peticions de l’organització per a la recepció dels grups.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola