Notícies

Peníscola triomfa aquesta Setmana Santa amb les visites als escenaris de pel·lícula i les activitats infantils
18 abril 2017

Peníscola triomfa aquesta Setmana Santa amb les visites als escenaris de pel·lícula i les activitats infantils

  • El Museu de la Mar rep 8000 visitants durant els cinc dies festius
  • Les Oficines d’Informació Turística sumen més de 3000 consultes, entre les quals destaquen les del turista català i del procedent de la mateixa Comunitat Valenciana
  • Gairebé 5000 turistes participen en les visites guiades i les activitats per als més menuts que organitza la Regidoria de Turisme

Després de complir-se les previsions i pronòstics d’ocupació per als dies festius i assolir-se la xifra del 95% en les empreses d’allotjament de la localitat, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de les dades que il·lustren “el bon inici de la temporada en la ciutat, amb èxit d’arribades i de participació en les activitats en agenda” ha valorat el regidor de l’àrea, Rafael Suescun.

En tan sols cinc dies els informadors turístics han atés 3279 visitants en els punts informatius disponible en el passeig marítim, el port, la urbanització Peñismar i en el Pebret, oficina que ha obert per primera vegada al públic aquesta Setmana Santa, després de rehabilitar l’antiga caserna de carabiners en ple Parc Natural.

Prop de 8000 persones han visitat el Museu de la Mar durant els dies festius, entre els quals destaca el Divendres Sant com el dia de major afluència, amb uns 1600 visitants, seguit del Diumenge de Pasqua, en què es va assolir l’entrada de 1400.

Els diferents espais del Museu ofereixen als visitants informació sobre la cultura i les tradicions marineres de Peníscola; patrimoni cultural que pretén “ensenyar, sorprendre i divertir a tots els visitants” tal com ha explicat el director, José Miguel Zurita. La seua oferta, “diversificada i atractiva, continua atraient un ampli nombre de visitants, molts repeteixen any rere any la visita als espais del Museu i s’interessen per l’evolució de les espècies marines dels seus aquaris i per nous elements que van descobrint en les seues sales”.

Les visites guiades per la Peníscola de Cine han sigut una de les activitats amb major participació, sumades a els visites per l’entorn monumental de la ciutat antiga de Peníscola, ja que s’hi han registrat més de 1500 participants. Així mateix, les activitats previstes per als més menuts a diari en el passeig marítim, com els tallers o les activitats amb inflables i música, han congregat més de 3000 famílies aproximadament.

“Els esforços realitzats per reforçar la promoció de la destinació, així com les bones temperatures i l’excel·lent estat de les platges han donat excel·lents resultats. Les xifres són molt positives a tots els nivells” ha valorat Suescun, que ha recordat que la programació d’activitats intensiva d’aquesta Setmana Santa continua fins al pròxim cap de setmana. A més, ha destacat: ”la programació religiosa en el monumental entorn del nostre nucli antic ha atret milers de turistes i visitants que han pogut compartir i viure les processons i la celebració de la litúrgia amb els veïns de la ciutat”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola