Notícies

Peníscola obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu
15 abril 2017

Peníscola obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu

  • Adreçada a xiquets de 2 a 12 anys, ofereix setmanes i quinzenes en els mesos de juliol i agost
  • La inscripció pot realitzar-se des d’avui, en línia, a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.com o en l’oficina del carrer Vilanova d’Avinyó, 63.

Enguany l’eix temàtic està relacionat amb el món marí. Sota el nom OCEAN SPLASH, s’hi han programat activitats que potenciaran els coneixements de les diferents espècies marines de la zona, les arts de pesca i els esports d’aigua. A més de les activitats que es realitzen en el recinte del CEIP D. Jaime Sanz, s’hi han programat diferents excursions relacionades amb l’ambientació d’aquesta nova edició, com la visita al Museu de la Mar de la ciutat, una excursió a Aquarama (Benicàssim), la jornada de Padel Sur a Peníscola, Gimcana d’Aigua en les instal·lacions Paintball Peníscola, entre altres.

A partir d’avui mateix, es pot formalitzar la inscripció en línia, a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.com o en l’oficina de Ofertas Costa Azahar, al carrer Vilanova d’Avinyó, 63.

L’escola està adreçada a xiquets de 2 a 12 anys i estarà dividida en grups per edats.

La regidora de l’àrea d’Educació, María Jesús Albiol, ha informat sobre l’inici de la inscripció i ha recordat que “hi ha múltiples opcions, en funció dels dies en què s’hi vulga efectuar la reserva de plaça i els serveis que s’hi requerisquen per part de cada família”.

Els períodes de l’escola són:

Juliol:
Del 3 al 14 i del 17 al 28
Agost:
Del 31 de juliol a l’11 d’agost i del 21 al 29 d’agost

Els preus s’ajusten a les diferents necessitats i inclouen gratuïtat per a les famílies que, derivades des de Serveis Socials, des de l’inici del programa es beneficien de beques per la totalitat de l’import del cost de la matrícula:

Matins: de 10.00 a 13.00h = 73€
Mitja jornada amb menjador: de 10.00 a 15.00h = 140,50€
Dia complet sense menjador: de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00h = 134,50€
Dia complet amb menjador: de 10.00 a 18.00 = 213€

L’Escola d’Estiu de Peníscola “és un projecte lúdic i educatiu de gran envergadura” ha assenyalat la regidora, ja que els xiquets gaudeixen d’activitats de robòtica educativa, tallers de cuina, esports alternatius, pràctica d’experiments o jocs en anglés. Enguany podem destacar el taller de volar drons, una festa Holi Colors infantil, torneig de Bumper Ball, la festa de l’escuma o les classes de Zumba kids.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola