Notícies

Peníscola ompli l’agenda d’activitats infantils aquesta Setmana Santa
15 abril 2017

Peníscola ompli l’agenda d’activitats infantils aquesta Setmana Santa

L’oferta patrimonial i cultural, la programació religiosa pròpia d’aquestes dates, les platges, l’oferta gastronòmica o els concerts en el castell formen part de l’atractiva oferta que Peníscola proposa als seus visitants aquests dies de Pasqua, sense oblidar les activitats orientades a les famílies, principal perfil de visitant que arriba fins a la Ciutat a la Mar.

És per això que l’àrea de Turisme de l’Ajuntament programa, amb èxit, múltiples activitats al llarg dels festius, concretament, activitats i tallers per als més menuts, que cada vesprada, entre les sis i les vuit i mitja, tenen una cita en el passeig marítim de la ciutat.

Tallers de manualitats, de cuina saludable, de confecció de complements de moda, d’elaboració de mones de Pasqua o de reciclatge de materials, així com els concorreguts jocs inflables o els conta contes estan comptant amb gran èxit de participació cada vesprada.

Classes de ball, tornejos centrats en l’activitat física i una mini disco infantil completen l’oferta d’opcions per al gaudi dels més menuts a Peníscola i són totes totalment gratuïtes.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola