Notícies

Peníscola ompli l’agenda d’activitats per a Setmana Santa
29 marzo 2017

Peníscola ompli l’agenda d’activitats per a Setmana Santa

  • Les previsions que ha facilitat AGRETUR al consistori apunten cap a una bona ocupació per als dies festius, que superaria el 85% i assoliria el 100% en múltiples establiments

La ciutat del Papa Luna prepara l’inici de la temporada turística en el municipi amb la Setmana Santa, “preludi de la campanya d’estiu” tal com ha valorat el regidor de l’àrea, Rafael Suescun.

Des del dia 8 i fins al 23 d’abril, Peníscola ofereix als visitants un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen l’agenda litúrgica i tradicional en els dies de la Pasqua.

Visites guiades de temàtica històrica, per l’entorn monumental i la visita guiada estrella per la Peníscola de Cine són les opcions que la Regidoria proposa de forma gratuïta; a més, durant els dies festius, el consistori programa activitats d’animació infantil en el passeig Marítim, amb tallers per al gaudi dels més menuts.

Per als amants de la música i el seu gaudi en entorns singulars, l’àrea de Cultura ha presentat la quinzena edició del Festival de Guitarra Hondarribia-Peníscola que acull el castell templer pontifici de la ciutat. “Una proposta que, any rere any, creix en participació” ha assegurat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha destacat dins de la programació musical de la IV Trobada de Bombos i Tabals que tindrà lloc el dia 22 d’abril.

En l’àrea d’Esports, destaca la proposta de la Penya Barcelonista de la localitat, amb el Campus de Futbol Formatiu; oferta a la qual se suma el Campus de Futbol Formatiu; oferta a la qual se suma el Campus de Futbol Sala i “les múltiples possibilitats que ofereixen els espais naturals del municipi, per al senderisme i la pràctica esportiva” ha assegurat París.

Els actes religiosos centren la programació dels dies festius

Des de la celebració del Diumenge de Rams, passant per les processons de Dijous i Divendres Sant, així com els Via Crucis o l’emocionant processó de l’Encontre, fins a la multitudinària i popular celebració de la Romeria a l’ermita de Sant Antoni “són molts els actes litúrgics en els quals centenars de peniscolanes i peniscolans ens trobem per participar amb orgull de la tradició” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha volgut destacar “la singular bellesa de les processons que es desenvolupen en la Ciutat Antiga, un marc incomparable en el qual els visitants i turistes ens acompanyen amb devoció i respecte” ha assegurat l’alcalde, augurant una nova Pasqual amb bones xifres d’ocupació. Les previsions, segons l’Agrupació d’Empresaris Turístics de la localitat, Agretur, superen ja el 85% i podrien superar-se fins arribar al 100% en múltiples establiments.

Setmana Santa de Cine

A més de les visites guiades gratuïtes a les localitzacions de rodatges, els restaurants de la ciutat que s’han adherit a la iniciativa, comptaran en Setmana Santa amb els Plats de Cine en les seues cartes, propostes gastronòmiques inspirades en les creacions cinematogràfiques inspirades en les creacions cinematogràfiques i televisives que s’han rodat a la ciutat.

Plats i tapes relacionats amb les sèries com Game of Thrones, el Chiringuito de Pepe, o el Ministerio del Tiempo i pel·lícules com El Cid o les rodades per Berlanga en la ciutat papal, es veuran reflectides en les cartes dels restaurants i bars per rebre als visitants i turistes en l’inici de la temporada.

Tota la programació:


Activitats lúdiques: http://va.peniscola.org/ver/5099/Activitats-l%C3%BAdiques-i-tallers-.html

Programació religiosa: http://va.peniscola.org/ver/9225/Programaci%C3%B3-religiosa-Setmana-Santa-2017.html

Visites guiades: http://va.peniscola.org/ver/1601/Visites-guiades-.html

Concert benèfic: http://va.peniscola.org/ver/9239/Concert-Ben%C3fic.html

Festival de Guitarra: http://va.peniscola.org/ver/9161/Festival-de-Guitarra-2017.html

Trobada de Bombos: http://va.peniscola.org/ver/9238/V-Trobada-Bombos-i-Tabals-Pen%C3%ADscola.html

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola