Notícies

Peníscola dedica la seua cuina a la galera tot el mes de març
25 febrero 2017

Peníscola dedica la seua cuina a la galera tot el mes de març

  • Catorze restaurants de la localitat participen en aquestes Jornades Gastronòmiques oferint un menú especial amb preus que oscil·len entre els 20€ i els 30€

Peníscola presenta una nova edició de les seues Jornades Gastronòmiques dedicades a l’arròs i la galera. Un total de catorze establiments participaran, en aquesta ocasió, amb menús especials i a un preu que oscil·larà entre 20 i 30 euros per persona.

La cita gastronòmica que comença el pròxim dia 1 i acabarà el 31 de març, té com a principal objectiu “promoure l’excel·lent oferta de restauració que cada any creix i millora en el nostre municipi, promovent-la com a motor d’atracció de visitants i turistes a la nostra localitat” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació.

Els restaurants Taberna Ánfora, La Bodegueta, La Cabaña, Restaurante El Edén, El Caracol, Carmen Guillemot, Hogar del Pescador, Restaurante La Isla, Mola Gastrobar, Spa Natura Resort, Portal de Sant Pere, Roca Mar, Roca Platja i Tío Pepe seran els encarregats de traslladar a tots els visitants el sabor més típicament mediterrani, “amb exquisideses l’argument principal de les quals és la galera, de sabor intens i fortament arrelat en la nostra cuina marinera i mediterrània” ha valorat el primer edil.

Entre els suculents menús podem trobar un bon ventall d’opcions, amb galeres preparades i cuinades de múltiples formes, com per exemple, ofegades, en crema, en carpaccio, en suquet, saltejades, en ravioli, en torrades, en croquetes, en remenat, en amanida, en bunyols i, fins i tot, com a farcit de carxofes combinades amb calamar i verdures.

A més, els arrossos que acompanyaran a les galeres ofereixen combinacions amb polp, gamba roja, cavalla fumada, espàrrecs silvestres, llangostins o carxofes, en format caldós, melós, sec o rossejat.

Els amants de la bona taula tenen cita durant el pròxim mes a Peníscola, “amb l’autèntic sabor mediterrani, amb plats fora de carta i propostes que combinen el receptari tradicional amb nous productes; fusionant tècniques contemporànies amb els sabors de sempre” ha explicat l’alcalde, animant a la participació.

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola