Notícies

L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa la millora de la senyalització de serveis i turística
22 febrero 2017

L’Ajuntament de Peníscola posa en marxa la millora de la senyalització de serveis i turística

  • La Policia Local ha efectuat el treball de camp i ha proposat a l’àrea de Serveis el plànol de necessitats per a la reubicació de la senyalètica
  • L’objectiu és renovar la senyalització administrativa i de serveis públics, així com la d’hotels i càmpings per a abans de la temporada turística

Millorar la mobilitat i la informació en via pública al resident i al visitant són els objectius dels treballs que s’estan duent a terme, impulsats per la Regidoria de Serveis i en col·laboració amb la Policia Local.
Pel moment, s’ha efectuat un treball de camp “sobre el terreny” en els mateixos vials i rotondes, accessos i proximitats dels servei públics, “per al disseny del plànol d’ubicació de les noves senyals” ha explicat el regidor d’ambdues àrees, Alfonso López.
La informació per a l’ordenació de la circulació amb l’objectiu de millorar els fluxos de vehicles, atenent als focus turístics de major concurrència, “és fonamental” ha valorat.
La dispersió de serveis i urbanitzacions, així com la condició turística de la localitat “feien necessària una revisió, ampliació i millora de la senyalització de zones i serveis bàsics” ha explicat.
En aquests moments, la Regidoria està valorant la inversió i coneixent les diferents possibilitats de disseny adaptat a la normativa AIMPE, per poder identificar serveis públics com el Centre de Salut, les oficines d’informació turística o els serveis municipals. A més, s’inclouen en aquesta senyalització, les indicacions per accedir al port pesquer, les diferents plates o la central de la Policia Local.
“La millora de la senyalització és un projecte de legislatura absolutament prioritari, que iniciarem enguany i anirem ampliant en els pròxims anys” ha assegurat López, informant que després de la renovació de la senyalització dels serveis públics i administratius, així com dels recursos turístics i naturals, “s’inclourà també la senyalització dels hotels i càmpings de la ciutat, abans de la temporada turística”.
Amb aquesta actuació, el consistori donarà resposta a la petició de la patronal turística local (Agretur), que va sol·licitar en l’últim Consell de Turisme del passat mes de novembre, un esforç per part de l’administració local en aquest sentit.

Renovació de marquesines i mupis
Quant a altres elements de mobiliari urbà que són, a la vegada, suports d’informació i publicitat (com les marquesines o els mupis), el regidor ha explicat que l’objectiu és també renovar-los, “la substitució d’aquestes estructures i el seu manteniment són molt costosos, però seguirem treballant per intentar ser eficients i gestionar conjuntament amb la iniciativa privada aquest tipus d’informació en la via pública, per facilitar que les propostes publicitàries de les empreses locals gaudisquen també dels suports més moderns i eficaços, dels quals l’activitat i programació municipal també podrà disposar”, ha explicat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola