Notícies

Nova temporada del programa Joventut Activa Peníscola
21 octubre 2016

Nova temporada del programa Joventut Activa Peníscola

  • La proposta inclou activitats per adolescents durant els caps de setmana d’octubre i novembre
  • Durant sis caps de setmana en horari els dissabtes, de 17h a 21h i els diumenges, de 16h a 20h, s’oferiran diversos tallers, futbolí, billar, ordinadors, jocs de taula, videojocs, a més de sortides i excursions.
  • Arranquen les activitats aquest cap de setmana amb el Taller de màscares de Saw de guix i la sessió de Kangoo Power

La Regidoria de Sanitat, Benestar Social, Assumptes Socials i Educació de l’Ajuntament presenta la nova edició del programa Joventut Activa Peníscola que va dirigit a jóvens e la localitat que cursen entre educació secundària i batxillerat.
La proposta inclou activitats durant el cap de setmana, per al tram d’edat dels dotze als divuit anys, en l’espai polivalent de l’Edifici Sociocultural, a més d’altres espais exteriors en els quals es duran a terme visites i excursions per al desenvolupament dels diferents tallers.

Des d’aquest dissabte i fins al diumenge 27 de novembre, durant sis caps de setmana en horari els dissabtes de 17h a 21h i els diumenges de 16h a 20h, la Regidoria proposa diferents tallers, futbolí, billar, ordinadors, jocs de taula, videojocs, a més de sortides i excursions, com la visita al Saló de Manga de València l’últim dissabte de novembre.

“Seguir ampliant l’oferta que el Centre Juvenil venia oferint amb èxit durant els dies laborables al cap de setmana dóna resposta a una sèrie de necessitats que els mateixos pares ens havien manifestat i després de l’èxit de les edicions anteriors, aquest nou curs la JAP torna a obrir les seus portes” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, que ha incidit “en la importància d’oferir una alternativa d’oci saludable, complementària a l’esport i per a un tram d’edat molt concret”.

La regidora ha manifestat la seua expectativa que el programa “sume en el compromís amb el desenvolupament social i personal dels jóvens adolescents de Peníscola, activant valors de convivència, solidaritat, respecte, coeducació i recuperació del medi ambient a través d’activitats de grup que, al mateix temps, els divertisquen i els motiven a participar-hi”.

Arranquen les activitats aquest cap de setmana amb el Taller de màscares de Saw de guix i la sessió de Kangoo Power.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola