Notícies

Recta final del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola
23 septiembre 2016

Recta final del Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola

El duo AedeaCambra, amb el seu espectacle Vuélvemelo a decir… va omplir, anit, de cap nou el Saló Gòtic del Castell de Peníscola en el penúltim concert del Cicle de Música Clàssica, organitzat i patrocinat per la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Peníscola, que dirigeix Salvador García Sorlí.

Marian Torres, soprano, i Natalia Bort, al piano, van oferir una música ompli de força i emotivitat, que no va deixar indiferent a ningú. Compositors com Massenet, Delibes, Viardot, Obradors, Falla o Turina van tindre anit el seu espai dins d’un minuciós repertori, escollit per a l’ocasió.

L’Orquestra Simfònica de Peníscola, en la seua dotzena temporada, clausurarà aquest dissabte, dia 24, a les 20 hores, en el Palau de Congressos de Peníscola el XXXII Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola.
Pera a l’ocasió, compten amb dos solistes d’excepció, els contrabaixos Matthew Baker (EEUU) i Gianluca Tavalori (Itàlia). Les entrades per a aquest últim concert tenen un preu-donatiu de 5€ per a l’Escola de Música de la població.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola